Om företaget

Historiskt landmärke

Företaget grundades 2005 och våra nuvarande lokaler i Vee Väse är ett historiskt landmärke sedan 1959. Då gick E18 utanför Bröderna Oscarssons verkstad. Idag är det fortfarande lika vacker utsikt över sjön Panken men E18 har fått en ny sträckning söder om sjön, fram till och med 2012 hade företaget verkstadslokaler i Karlstad, Kristinehamn och i Väse. Vi samlade ihop verksamheten och flyttade all Tillverkning under ett tak tillbaks till Vee 2012. Numer har vi nästan bara moderna Nc-Styrda maskiner både inom svarvning/fräsning samt för plåtbearbetning.

DSC_6745

 

Våra styrkor – din trygghet

Låga kostnader och kompetent personal är våra styrkor. En modern och konkurrenskraftig maskinpark och egen produktions och utvecklingsavdelning. Vi har bland annat egen tillverkning av större släpvagnar och andra större konstruktioner. Legouppdrag inom maskinbearbetning, svetsning och montering är en stor del av verksamheten.

DSC_6762

 

Kvalitet

Vårt egna kvalitetsarbete utmanar oss dagligen och ger oss ett levande företag med bättre miljö och hållbarhet samt mera arbete och lägre kostnader. Detta får du del av när du anlitar oss. .

Kunder

Vi vänder oss företrädesvis till svenska industrikunder, både stora som små

Välkommen med din förfrågan.

 

Karlstad Svets & Mekaniska AB
Ve 217a
660 57 Väse
Mobil: 070-3586893
E-post

 

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Karlstad Svets & Mekaniska AB - Logo

Respo - Logo

Safe Trailer AB - Logo